Personal Development

Logo YouTube
 

YouTube

Google YouTube är en webbplats med videoklipp som har laddats upp av dess användare

Videoklipp laddas upp gratis så länge de är max 2 gigabyte och max 15 minuter långa. Videoklippen får inte innehåller upphovsrättsskyddat material. Man måste öppna ett konto för att kunna ladda upp matrial.

Det är gratis att öppna ett konto på YouTube.

Skapa video till YouTube
Vill ert företag marknadsföras på YouTube? Vi skapar videos åt ert företag för YouTube. Om ni inte har ett YouTube konto så skapar vi ett åt er. När vidoen är klar så laddar upp den på YouTube.

Tjäna pengar på Youtube
Vi hjälper ert företag att komma igång och tjena pengar på YouTube.

Skapa videoklipp >>

Videoredigerare i YouYube
Redigera dina videoklipp direkt i YouTube – du behöver inte hämta någon annan programvara! Kombinera eller beskär dina videoklipp, lägg till musik med AudioSwap och skapa snygga övergångar mellan klippen. När du är nöjd med resultatet kan du överföra videoklippet till din YouTube-kanal och dela det med dina vänner.

Mer om YouTube >>

Grunderna om YouTube >>

Hjälpcenter AudioSwap >>

YouTube Videoredigerare >>

Länk till YouTube på svenska >>

Om YouTube
Youtube, av webbplatsen själv utskriven som YouTube, är en webbplats med videoklipp som har laddats upp av dess användare. Webbplatsen öppnades i februari 2005.

Youtube Inc. grundades av Chad Hurley, Steve Chen och Jawed Karim som alla tidigare var anställda på företaget PayPal, ett IT-företag som tillhandahåller betalningstjänster på internet. Innan Hurley anställdes av PayPal studerade han design på Indiana University of Pennsylvania. Chen och Karim studerade datavetenskap tillsammans på University of Illinois at Urbana-Champaign. Domänen "Youtube.com" aktiverades den 15 februari 2005 och sajten utvecklades de följande månaderna. Skaparna anordnade en förhandsvisning i maj 2005 och sex månader senare lanserades Youtube officiellt.


Källa Wikipedia
http://sv.wikipedia.org/wiki/YoutubeFör mer information kontakta:

Anders Lillstrand
Tele: 0706-038548
Email: anders.lillstrand@planetmarketing.se
 
Logo PLANETMARKETING

Vi hjälper ert företag med:

att skapa ett YouTube konto
att lägga upp videos på YouTube
att tjena pengar på YouTube

© 2011 Copyright PLANETMARKETING / Petite Plage AB | Telefon: +46 70 603 85 48 | Email: info@planetmarketing.se | Integritetspolicy
Planetmarketing