Personal Development

 

Marketing Activities - Marknadsaktiviteter

Marketing Activities - Marknadsaktiviteter Bjud dina nära kunder och samarbetspartners på en unik marknadsaktivitet!.
Vi är specialister på att skapa och genomföra bra evenemang för alla tillfällen och kunder. Vi vet vad som fungerar när det gäller att genomföra lyckade events och seminarier. Genom att vid ett och samma tillfälle engagera, informera och underhålla, involveras alla sinnen hos mottagaren. Till skillnad från traditionell marknadsföring har målgruppen sökt upp dig och inte tvärtom. De har förväntningar när de kommer. Vill du öka din försäljning, stärka ditt varumärke, bygga relationer med dina kunder, då ger ett event oslagbart intryck.

Att marknadsföra sig via evenemang innebär att man når sin målgrupp På ett interaktivt sätt. Man bjuder sin målgrupp på en upplevelse. Vi skräddarsyr ditt evenemang, vi kan erbjuda dig en mångfald av olika aktiviteter.

Kanske passar något av våra färdiga evenemang för dig och ditt företags behov? Kanske behöver du hjälp med ett speciellt seminarium, eller en kickoff?

Förslag på Marketing Activities - Marknadsaktiviteter vi kan hjälpa er med.

Teambuilding - Kickoff - Konferens - Seminarium

Folkrace

Bor det en racerförare i dig? En av våra populäraste konferensaktiviteter är Stock Car-race med racingpreparerade, burförsedda Volvo. Så fort starten gått brukar hornen växa ut även på den mest lugna och sansade bilförare...

Folkraceskytte en perfekt kombination för ditt gäng! En upplevelsetävling, som omfattar bilkörning och lerduveskytte. Om ni kommer en liten eller stor grupp är det inget problem. Avsluta gärna med en Viltlunch i Vita Huset.

Jakt & skytte

Konferensaktivitet med lerduveskytte och revolverskytte - med såväl magnumrevolver, som Western-inspirerad "six shooter". En kraftfull skytteupplevelse garanteras!

Prova på skytte. Vi tar er med på en lärorik och spännande skyttesväng i sann "DIRTY HARRY" anda. Du skjuter Lerduvor & 44-magnum med erfaren instruktör! Detta är en utomhusaktivitet för både tjejer och killar.

Företagsgolf

Golfevenemang för era VIP personer. Ett golfevenemang är är ett gyllene tillfälle att bygga relationer till dina kunder, partners och anställda i en skön och avkopplande atmosfär.

Vi skräddarsyr ert företagsevent eller företagsgolftävling till en upplevelse som sticker ut i mängden.

Orienterings event

Kombinera motion med en härlig upplevelse i skogen med kartan i handen. Vi arrangerar orienterings evenemang av alla typer.

Ordet orientering betyder "hitta väderstreck". Det härstammar från det latinska ordet "oriens" som har med Österlandet och solens uppgång att göra. Orientering är en idrott som går ut på att med hjälp av karta och kompass besöka ett antal på kartan och i terrängen markerade kontroller.

För mer information kontakta:

Anders Lillstrand
Tele: 0706-038548
Email: anders.lillstrand@planetmarketing.se


 
Logo PLANETMARKETING

Teambuilding

Teambuilding är aktiviteter som syftar till att sammansvetsa en grupp människor, ofta ett arbetslag eller ett lag inom sport, så att samarbete och socialt samspel fungerar bättre.

Kickoff

Kickoff, en inledning på en aktivitet. Vanligt förekommande benämning för en konferens, fest eller annan aktivitet som markerar början på den årliga verksamheten inom ett företag eller en organisation.

Konferens

En konferens är en väl förberedd större sammankomst för föredrag och diskussioner. Sammankomsterna ger också möjlighet till att möta kollegor och diskutera med dem vid sidan av den schemalagda delen.

Seminarium

Seminarium kommer ursprungligen från latinets semen, frö, och betydde ungefär plantskola, frömagasin.

© 2011 Copyright PLANETMARKETING / Petite Plage AB | Telefon: +46 70 603 85 48 | Email: info@planetmarketing.se | Integritetspolicy
Planetmarketing