Personal Development

logo Facebook
 

Facebook

Google Facebook är ett socialt nätverk för att umgås med andra över internet. Du kan leta upp gamla klassskompisar och arbetskamrater, hålla kontakten med dina släktingar och kompisar och dela information med dem.

Skapa en Facebook sida
Genom att sätta upp en Facebook sida skapar du på ett väldigt enkelt sätt en närvaro och kommunikation med de Facebook användare som är dina gamla klassskompisar och arbetskamrater, släktingar och kompisar som kan bli dina framtida kunder.

En Facebooksida är anpassad för affärsverksamheter och kan användas för kampanjer, annonser och applikationer.

Det är viktigt att man använder sin sida rätt i sin marknadsföring. Se till att du kommunicerar med dina kunder och de som är intresserade av dina produkter och tjänster.

Det är gratis att skapa en sida på Facebook.

Företaget på Facebook
De företag som kan ha allra mest användning av att vara på Facebook är butiker, handel och serviceinrättningar som naprapater, restauranger m m. Vi kam hjälpa er att skapa en webbsida på Facebook för ert företag.

Nätbutik på Facebook
Skapa en nätbutik på Facebook

Facebook annonsering
Facebook annonsering ger dig oändliga möjligheter att synas på världens största sociala medium.

Facebook Places
Facebook Places är en positioneringsfunktion som drar nytta av den inbyggda GPS-tekniken i moderna smartphones. Telefonen kan ganska exakt fastställa var du befinner dig, och sedan plotta in din position på en karta.

I praktiken görs detta genom att användaren checkar in på en plats när han eller hon anländer dit. Man öppnar en Facebook-applikation i sin telefon och klickar på incheckningsknappen, varpå man får upp en lista med vilka platser som finns i det närliggande området. Man väljer den plats men befinner sig på, till exempel "Restaurang Gondolen, Stockholm."

Facebook utbildning
Vi kan arrangera såväl korta, kundanpassade kurser, som lite längre schemalagda utbildningar i Facebook.

Vi hjälper dig att marknadsföra ditt företag på Facebook genom våra specialinriktade Facebook utbildningar.

En utbildning i Facebook är bra om du vill höja kompetensen kring Facebook eller få veta hur man använder denna marknadsföringskanal rent praktiskt, skapa innehåll som engagerar och intresserar din målgrupp.

Vi har stor erfarenhet av att skapa effektiva kampanjer och annonser på Facebook.

Anteckningar
Anteckningar är en smart funktion om din vanliga hemsida har e blogg med RSS-flöde. Då kan ni koppla samman dessa med er Facebook-sida så att era nyheter på hemsidan syns på er Facebook-sida. Så gå ner till Applikationer och klicka på Redigera under Anteckningar.

Blogg/rss-föde För att koppla er blogg/rss-föde med Facebook-sidan klickar ni på Importera en Blogg, skriver in adressen till ert flöde och blickar på Börja importera.

Facebook Deals
Med Facebook Deals kan annonsörer koppla erbjudanden till kunder som checkar in hos dem med i Facebooks positioneringstjänst. Facebook Deals har inte lanserats i Sverige än.

Facebook FAQ Facebook FAQ är en guide på svenska som vänder sig till dig som vill veta mer världens populäraste sociala nätverk eller bara behöver hjälp med facebook användandet. För mer info >>


Kort om Facebook
Facebook är ett socialt medium eller en social nätverkstjänst som grundades i februari 2004 och drivs och ägs av Facebook, Inc.[1] I mars 2011 hade Facebook mer än 600 miljoner aktiva användare.[2] Användarna kan skapa en personlig profil, lägga till andra användare som vänner och utbyta meddelanden, samt få automatiska meddelanden när någon postar meddelanden eller media på deras profil. Dessutom kan användare ansluta sig till intressegrupper, som exempelvis arbetsplats, skola eller universitet. Facebook har fått sitt namn efter de elevkataloger som i USA delas ut till studenter av universitetens administration, vars syfte är att att hjälpa studenterna att lära känna varandra bättre.

Facebook grundades av Mark Zuckerberg tillsammans med hans college-rumskamrater och studievänner Eduardo Saverin, Dustin Moskovitz och Chris Hughes.[3] Till en början begränsades registreringen på webbplatsen till endast Harvardstudenter, men utökades senare till andra universitet i Bostonområdet, Ivy League-universiteten och Stanford University. Gradvis öppnades webbplatsen för studenter vid andra universitet i USA och Kanada, high school-studenter, och slutligen till allmänheten och senare resten av världen.

Källa Wikipedia
http://sv.wikipedia.org/wiki/FacebookFör mer information kontakta:

Anders Lillstrand
Tele: 0706-038548
Email: anders.lillstrand@planetmarketing.se
 
Logo PLANETMARKETING

Vi hjälper dig med att:

Skapa en Facebook sida
Lägga upp företaget på Facebook
Marknadsföring på Facebook

© 2011 Copyright PLANETMARKETING / Petite Plage AB | Telefon: +46 70 603 85 48 | Email: info@planetmarketing.se | Integritetspolicy
Planetmarketing